Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Alexander Sjöstrand - 15 februari 2011 22:51

Har börjar att träna på gym igen! Tänkte det kunde vara dags nu när det snart är dags att åka Vasaloppet. Det var jobbigt. Men det jobbiga var att det var många andra killar(och tjejer) som var lika biffiga som en Belgien Blue. Medans jag satt och flämtade med mina 6 Kg hantlar lyfte de andra tjurarna 45 Kg. Jag har en bit kvar tills jag är stor och stark. Jag har läst att man kan köpa konstigt proteinpulver på internet. Får ta en titt på det senare.

Snart åker jag till Mora för det tidsenliga Vasaloppet. Den första helgen i Mars bär det av. Ingen som vill hänga med? Rätt tråkig bilfärd upp och ner med bara sig själv att snacka med. SKa bo hos min väns mammas lägenhet(tack igen:) ). Vi tar min bil. Jag kan t.o.m bjuda på morgonkaffet påväg upp! Är du ledig då, häng på!

Ahhh snö. Kan man få nog av det? Detta vita pulver som täcker allt från gräs till ekorrens bärgömma. Tänk om snö hade varit brunt, eller gult. Då hade det inte varit lika fint. Jag är en av den micropromille i vårt avlånga land som faktiskt accepterar snö. Kan ni sluta mobba snö och kyla eller? Vill ni ha sol och värme får ni för tusan fly eller ha is i magen till juni månad.

Har alltid haft en dröm att kunna spela piano. Bara det att jag saknar ett och jag kan inte spela. Men tydligen kan man köpa keyboards som lär en spela. Hur fantastiskt är inte det? Det får bli nästa projekt, om ingen annan kan lära mig vill säga,samt ge mig sitt piano.   

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards