Direktlänk till inlägg 12 augusti 2010

Zombieland

Av Alexander Sjöstrand - 12 augusti 2010 16:43

Är mitt inne i nattveckan på jobbet. Att jobba natt påverkar livet rätt mycket. Har du alltid undrat det är att se ut och må som en zombie är nattjobb något för dig. Även dom du möter upplever att du är en sådan. Kommentarer som "Vad du ser ut" eller "Sover du nu?!?" är vanliga.

Här är några enkla tips till dig för att göra ditt nattarbete lite lättare.


1, Säg upp bekanskapen med alla vänner.

Det är ingen ide att försöka ha kvar sina vänner du har i ditt vanliga liv. När du träder in i nattvärlden blir du som jesus. Alla pratar om dig men ingen vet riktigt om du har existerat eller om du egentligen existerar. Du får automatiskt nya vänner på jobbet, dina kollegor. Lika bra att hålla sig till likasinnade.


2, Byt tilll hemligt mobilnummer alternativt bränn upp mobilen.

Du kommer hem runt 08,00 , Lyckas äntligen somna vid 09,00. Klockan 09,43 ringer polaren(eftersom han skall kontrollera om du egentligen existerar) och frågar om vad du gör. Yrvaken som du är och fortfarande tror att du är i din dröm, svarar du med något helt orelevant som exempelvis "Ja, tåget har gått". Sen är det mest roligt att du hör ett "lägger-på-klick" från luren.


3, Köp solglasögon

Eftersom dina polare(Om du nu inte redan följt punkt 1) kommer tro att du jämnt är bakfull pga dina ögonsprängda utseende. Gör oss alla en tjänst och dölj detta.


4, Håll dig uppdaterad

Du kommer märka att om det är vardag eller helg egentligen inte spelar någon roll eftersom du helt kommer tappa räkningen på veckans olika dagar. Jag tror seriöst att 12% av jobbtiden varje pass går ut på att alla diskuterar vilket datum det är och vilken dag. Vad som händer i världen kommer också tyckas vara orelevant för dig. Det skulle kunna vara världskrig utan att du skulle bry dig, det finns ju vikigare saker just då. Exemeplvis som ta reda på vilket datum det är.


Detta var några enkla tips. Finns säkert massa till som jag inte kommer på just nu, men jag är som sagt en zombie just nu.

 

Vanlig natt på jobbet.


pssst...Ny omröstning--->

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexander Sjöstrand - 17 februari 2014 15:46

Nu är det bara en vecka kvar på både semester och OS(   ). Dock har vi mycket roligt att se fram mot nu under veckan och självklar skall vi sända detta. Nu i helgen så var det dåligt med LIve men eftersom Ullareds bredband är byggt på djurhud var säd...

Av Alexander Sjöstrand - 11 februari 2014 20:18

Vilken OS-dag det har varit. Fullt med fantastiska svenska insatser. Curling, hockey, och framför allt skidor. Vilken galen final vi fick se idag. Det firades såklart. Dock har jag väldigt svårt för korkarna.    Imorgon är det äntligen dags! H...

Av Alexander Sjöstrand - 9 februari 2014 16:50

Såhär såg det ut när vi firade silver i helgen. kallas silver var dessutom i vår direktsändning! Tittar du nästa gång vi sänder?   kallas Silver firas med Fransk silverbrutt     Hellners silver firas tidigt en söndag   Tyvärr har ...

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards