Alla inlägg den 12 augusti 2010

Av Alexander Sjöstrand - 12 augusti 2010 19:38

Då var det dags för det jag lovade för ett tag sedan. Killkväll!(Tjejer får vara med om de vill, man måste inte vara kille för att tycka om de olika saker vi ska hitta på).


Kvällen kommer att innehålla Laserdome, Sm i TV-spel och filmernas film, Die hard 2- Die harder.

Kvällen kommer att utspela sig den 10/9 2010. Vill du vara med att leka går du in Här och anmäler dig. Där finns även mer info om kvällen.

Alla är välkommna att deltaga.

Gå in och anmäl dig nu för att inte missa denna "Träffas och ha kul" kväll!

 

Såhär trevlig kommer vi ha. Finns det någon film med coolare namn än Die hard 2- Die harder?!? Skulle inte tro det.

Av Alexander Sjöstrand - 12 augusti 2010 16:43

Är mitt inne i nattveckan på jobbet. Att jobba natt påverkar livet rätt mycket. Har du alltid undrat det är att se ut och må som en zombie är nattjobb något för dig. Även dom du möter upplever att du är en sådan. Kommentarer som "Vad du ser ut" eller "Sover du nu?!?" är vanliga.

Här är några enkla tips till dig för att göra ditt nattarbete lite lättare.


1, Säg upp bekanskapen med alla vänner.

Det är ingen ide att försöka ha kvar sina vänner du har i ditt vanliga liv. När du träder in i nattvärlden blir du som jesus. Alla pratar om dig men ingen vet riktigt om du har existerat eller om du egentligen existerar. Du får automatiskt nya vänner på jobbet, dina kollegor. Lika bra att hålla sig till likasinnade.


2, Byt tilll hemligt mobilnummer alternativt bränn upp mobilen.

Du kommer hem runt 08,00 , Lyckas äntligen somna vid 09,00. Klockan 09,43 ringer polaren(eftersom han skall kontrollera om du egentligen existerar) och frågar om vad du gör. Yrvaken som du är och fortfarande tror att du är i din dröm, svarar du med något helt orelevant som exempelvis "Ja, tåget har gått". Sen är det mest roligt att du hör ett "lägger-på-klick" från luren.


3, Köp solglasögon

Eftersom dina polare(Om du nu inte redan följt punkt 1) kommer tro att du jämnt är bakfull pga dina ögonsprängda utseende. Gör oss alla en tjänst och dölj detta.


4, Håll dig uppdaterad

Du kommer märka att om det är vardag eller helg egentligen inte spelar någon roll eftersom du helt kommer tappa räkningen på veckans olika dagar. Jag tror seriöst att 12% av jobbtiden varje pass går ut på att alla diskuterar vilket datum det är och vilken dag. Vad som händer i världen kommer också tyckas vara orelevant för dig. Det skulle kunna vara världskrig utan att du skulle bry dig, det finns ju vikigare saker just då. Exemeplvis som ta reda på vilket datum det är.


Detta var några enkla tips. Finns säkert massa till som jag inte kommer på just nu, men jag är som sagt en zombie just nu.

 

Vanlig natt på jobbet.


pssst...Ny omröstning--->

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards