Alla inlägg den 20 maj 2010

Av Alexander Sjöstrand - 20 maj 2010 17:19

Jag jobbar till vardags som sjuksköterska, men just nu håller jag på att plugga till specialistsjuksköterska och jag är klar om ca 2 veckor. Trots detta gör det inte mycket skillnad i lönebeskedet. Men det gör inte så mycket eftersom jobbet är roligt. Men visst finns det jobb som hade varit roligt att ha. Som ger bra lön fast man inte behöver arbeta så mycket. Här nedan presenteras de jobb som jag skulle vilja ha.



Tv-spelstestare

 

Du får betalt för att leka hela dagarna! Du får alla konsoler och spel gratis och allt de vill ha i gengäld är att de vill höra hur du upplevde spelet och hur många poäng det får. Visst du har inga vänner men vad gör det när du umgås med Mario och Sonic hela dagarna. Plus att du får massa brudar*!



*Lögn.


Superhjälte

 

Detta har ju alla drömt om någon gång. Dock är det lite svårt att bestämma vilken superkraft man skulle ha. Vissa skulle välja styrka, andra klor av stål. Jag hade lätt valt att läsa andras tankar. Man hade varit kung i skolan, jobbet, puben, sängen, ja i princip överallt! Hade ju inte hjälp världen så mycket men jag hade haft jäävligt kul. Tråkigt att dra nitlotten i superhjältelotteriet och få superkraft som extra starkt luktsinne eller superstark emalj. Inte så hett, då får man nog inga brudar*


*Antagligen inte lögn.


Matkritiker

Ditt jobb innebär att få mat gratis varje dag enbart för att bedöma den. Att ha detta jobbet kombinerat med tv-spelstestare...himlen.



Domare i Bikini-vm

 

Ditt jobb går officiellt ut på att bedöma bikinis på tjejer. Men inofficiellt är det enda du kollar på allt utom bikinin. Sedan väljer man ändå den tjej som ser bäst ut som vinnare och alla vet om det. Det är ju ingen som bryr sig om bikinin. 


Bryggerichef

 

Tänk att göra en egen bärs! "Alx öl". Hade ju aldrig blivit någon succee eftersom den aldrig lämnat bryggeriet. Hade ju troligen haft personalfest varje dag och inte behöver man fundera på vem som köper drickan. Troligtvis hade bryggeriet konkat efter någon månad men tänk vilken månad! Efter det kan man ju alltid återgå till sitt gamla jobb som bikini-domare.


Av Alexander Sjöstrand - 20 maj 2010 09:31

Topplistan fortsätter idag med plats 6 och 5. Nu börjar det närma sig toppplaceringarna. Vad kan det vara för smågrejer idag som gör en lycklig.


PLATS 6

Kaffe

 

  

Motivering:Precis som ölen är kan kaffe vara din bästa vän. Hur många gånger har den inte räddat dig från olika situationer. När du är på något tråkigt möta och chefen säger:

"Ska vi inte ta en kaffe och en paus."

Eller när du är på ditt svintråkiga tidsdödande aktivitet som du kallar jobb. Vad gör du där när du vill ta en kort paus, jo skyller på att ta kaffe. Kaffe gör dig pigg och tar bort det som gör ont i huvudet om du umgåtts för mycket med din andre vän öl(se plats 7). Visste ni att innan George W Bush skulle beodra militären att anfalla Irak så tvekade han jättemycket. Han skulle precis avbryta alltihop när han bad om en stärkande kopp kaffe först för att bli klar i skallen när han skulle annonsera det. Tyvärr var kaffet slut och George blev rasande och anföll direkt. Så se till att alltid ha kaffe hemma.


PLATS 5

Tecknade serier

  

Här är en bild på plats 5 som längtar efter plats 6.

Motivering: Kalle Anka har ju placerat sig tidigare på listan och det är inte en återupprepning utan här menas tecknade serier som går på tv. På TV går det dagligen fantastiskt roliga serier. Men man får inte glömma bort gamla klassiker som "Stoppa duva", "Duck Tales", "Adam Quest" och många fler. Här är ett klipp från den tecknade serien Tiny Toons. Mellan 0,49 till 1,36 i klippet finns en av de scener som jag personligen tycker är roligaste jag sett i hela mitt liv. Såg säkert denna film 142 gånger när jag var mindre. Tänk om dessa attraktioner hade funnits på Liseberg. Tecknade serier är alltid en glädjespridare vilken dag och tid det än är. En självklarhet att ha med på listan.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards