Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Alexander Sjöstrand - 23 maj 2010 21:15

PLATS 2

Diskmaskin

  

Diskmaskinen hamnar på plats två av småsaker som gör mig lycklig. 

Jag har diskat för hand i snart 20 år och jag är ärligt talat förbannat trött på det! Men ni som har en diskmaskin slipper detta och ni kan skatta er lyckliga. Det spelar ingen roll hur mkt disk eller hur smutsig disk du har. Maskinen löser det(ordvits, haha). Äntligen kan man bjuda hem folk igen på middag, innan har man ju knappt gjort det eftersom man vet hur jobbigt det blir efteråt. Disk är, enligt Alx helt ovetenskapliga undersökningar, den främsta faktorn till att par bryter upp idag. Bråk uppkommer oftast i spåren av diskbergen och partners och vänskap kan brytas för all framtid. Köp diskmaskin innan det är försent.


Spännande! Bara plats 1 kvar. Vad kan det vara? Kommentera och gissa. Vinnaren får ingenting.

Av Alexander Sjöstrand - 23 maj 2010 19:09

Inte för att sparka i öppen dörr..men va fasen är meningen med fästingar? Deras liv kan ju inte vara för spännande. Deras liv går ut på att klättra upp på en maskros eller liknande och sitta där i väntan på offer. Tydligen kan de sitta väldig lång tid. Tar det för lång tid har de möjlighet att krypa ner till roten av växten och sno lite av växtens näring. Sen klättrar de upp igen. Om de nu skulle ha sådan ubertur att det kommer ett djur skall de så snabbt som möjligt leta upp ett ställe där de biter sig fast och dricker blod. Sen dricker de tills de nästan spricker(bokstavligen!) och därefter släpper de taget för att gå och föda nya fästingar.

  


Vet inte om man skall tycka synd om fästingen eller hata det. Man kan jämföra fästingen med telefonförsäljare. Ingen vill ha med dom att göra men alla är överens om att de behövs i näringskedjan. Men får du kontakt med någon av dom så blir du asförbannad och gör så fort som möjligt av med den. Konstigt nog föredrar jag fästingar framför telefonförsäljare. De tar ju pengar, fästingen vill ju bara ha några droppar blod...



Senare ikväll:topplistan plats 2.

Av Alexander Sjöstrand - 23 maj 2010 16:25

Dagen efter Gbg-varvet. Är fortfarande helt slut i kroppen. Får väl se när det blir joggning nästa gång. Ska ju cykla snart så det får bli rätt snart.

  

Här är upploppet på Gbg-varvet. När jag kom imål hade alla gått hem(och rivit staden?). Dock fanns det en person kvar som hade däckat precis vid mållinjen.


Åkte och hämtade systern och hennes barn i Danmark idag. Hade mig med gps för att hitta. När vi körde hem ville det köra helt andra vägar än de som faktiskt var närmast. Har du en gps, kolla upp om den inte ljuger för dig. Gör den det försvinner själva iden med att ha gps.


Var och drack kaffe igår med Roy, en god vän. Funderar seriöst att spela in våra diskussioner och släppa som podcast. Vi kommer på så bra ideer för världen som behöver spridas. Vi diskuterar allt från facebook till geoparder. Får väl se om det hinns med någon gång. Förvänta er ingenting.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards