Direktlänk till inlägg 19 maj 2010

Kriminella katter

Av Alexander Sjöstrand - 19 maj 2010 14:02

Lova ju att berätta om varför katter oftast har kopplingar med maffian. Några av er har nog hört det jag berättar nu, men alla måste få veta!


Ni vet när katter gå på toa i kattlådan? De går inte på toa. Det katten gör är antagligen att gömma kattmynta eller svarta cash. Har ni någon gång kommit på en katt som varit i kattlådan vet ni vad jag talar om. De gräver ner någonting med tassen samtidigt som den frenetiskt tittar sig omkring. Precis som den inte ville bli upptäckt. Skulle ni komma på katten när den gräver, slutar den direkt och kollar på en med oskyldig blick.

"vadå jag? Jag har kissat. Mjau"


Dagen efter när du sitter i tv-soffan kommer katten till dig och droppar en död mus framför dig och säger mjau. Jamandet betyder "we cool?".

Katten försöker alltså muta dig att hålla käften och att du inte ska gola för någon. Det där med att alla kattvetare säger att katten drar hem gåva till husse är bara crap.


Som tur är finns det polishundar. Alla hundar är vanligtvis polishundar. Deras uppgift(tycker de själva) är att gå och rota i kattlådan. De är så jäkla euntiastiska i sitt "jobb" att de till och med letar igenom kattskit för att hitta vad maffiakatten har gömt. Tyvärr måste polishundarna ha en läcka någonstans i ledet eftersom de aldrig hittar någonting, troligen för att kattmaffian gömt om bytet.


Min poäng är att köp ingen katt, då får du trubbel. Köp hund and keep our neighbourhood clean.

  

En av få katter som åker fast. Den här busen hade smugglat torrfoder mellan Polen och Sverige. Han dömdes till 2 (katt)års fängelse.

 
 
MissAmasO

MissAmasO

19 maj 2010 14:39

Haha den där fick en att dra på smilet i af :D

http://missamaso.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anki

19 maj 2010 19:05

haha, hm, nja, där håller jag nog inte med dig, katter är bland de finaste och mysigaste djur som finns, skulle nog hellre säga att det är hundarna som är maffian (:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexander Sjöstrand - 17 februari 2014 15:46

Nu är det bara en vecka kvar på både semester och OS(   ). Dock har vi mycket roligt att se fram mot nu under veckan och självklar skall vi sända detta. Nu i helgen så var det dåligt med LIve men eftersom Ullareds bredband är byggt på djurhud var säd...

Av Alexander Sjöstrand - 11 februari 2014 20:18

Vilken OS-dag det har varit. Fullt med fantastiska svenska insatser. Curling, hockey, och framför allt skidor. Vilken galen final vi fick se idag. Det firades såklart. Dock har jag väldigt svårt för korkarna.    Imorgon är det äntligen dags! H...

Av Alexander Sjöstrand - 9 februari 2014 16:50

Såhär såg det ut när vi firade silver i helgen. kallas silver var dessutom i vår direktsändning! Tittar du nästa gång vi sänder?   kallas Silver firas med Fransk silverbrutt     Hellners silver firas tidigt en söndag   Tyvärr har ...

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards