Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Alexander Sjöstrand - 8 juni 2010 23:28

Jag får dagligen mail med önskan/förfrågan/hot om en ny topplista. Därför startar nu idag topplistan över Disneyfilmer! Disneyfilmer har en starkt förankring i våra hjärtan. De skapar glädje, sorg och skratt. Vi börjar listan med nummer 10.


Plats 10


Toy Story

 


Handling: Toy story är den första filmen som helt är datoranimerad. Historien i sig handlar om ett gäng leksaker och deras värld. En comboy blir förbannat svartsjuk på en rymdgubbe som alla verkar se upp till. T.o.m han fårpassande flickvän verkar vilja vara otrogen mot comboy Woody. Efter ett misslyckat mordförsök på rymdgubben dras de två in i ett äventyr de sent ska glömma. Bland annat åker de pizzabil och blir jagad av en rabiessmittad kamphund.


Alx Kommentar: Toy story är en väldigt välgjord film trots att den har många år på nacken och det är kul att det har kommit en uppföljare och att det nu om någon månad bara skall släppas en toy story 3. Se denna film om du har barn eller helt enkelt tänder på leksaker som lever.

Av Alexander Sjöstrand - 8 juni 2010 12:00

Igår stack flickvännen hem till sitt hemland(Skåne) och skall stanna där resten av sommaren. Väl där träffade hon sina katter igen. Har bloggat om katter innan men känner att jag måste ta upp detta. Hennes katter är kastrerade. Tänk när de katterna går på nattklubben.

Kastrerad katt: "Hallo kissemiss, kommer du hit ofta?"

Honkatt: "Hihi kanske det kanske, vad hade du på hjärtat då?"

Kastrerad katt: "jag...vet..inte riktigt. Ska nog hem nu, börjar bli hungrig.


I andra fall brukar ju honkatter lyfta på svansen för att signalera att de vill para sig. Den kastrerade katten måste ju bli helt bestört. En helt främmande tjej visar baken för honom, hela registret.


Idag börjar jobbet igen. Skall jobba på hjärtmedicin i sommar fram till sisa aug. Vad som händer efter det är fortfarande oklart. Så få inte hjärtproblem i sommar, då kanske du får träffa mig och mina kollegor.

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards