Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Alexander Sjöstrand - 13 juni 2010 14:47

Ahh..Söndagar. Denna dag är fylld av vila ångest, och fattigdom. Det första man gör när man kommer upp ur sängen är att känna att munnen är torr som Sahara öknen. huvudet dunkar som en bas och dina händer darrar som om du hade alzeimers. När du sen skall ta upp mobilen i fickan så är den spårlöst försvunnen, svagt minne av att du tappade den igår kväll. För säkerhets skull tar du en titt i jackfickan, men där ligger bara en hög kvitton. Kvitton som beskriver hur mycket pengar du brände bort och som ledde till att du mår som du mår.


Maggen kurrar och du finner till din besvikelse att kylskåpet är tomt. Trots din panikartade hunger orkar benen inte ta dig till mataffären. Som tur är hittar du en halväten rulle i kylen som du antagligen köpte på vägen hem igår. Samtidigt som du tar den första tuggan hör du en bekant sms signal från ölburkshögen som ligger på golvet. Se där din mobil! 11 missade samtal och ett sms samtliga från dolt nummer. I sms står det:

" haha har du glömt att du lovade poolparty idag!"

Ja, tänker du för dig själv och slänger mobilen i soffan.


Efter ytterliggare någon timme ringer jobbet. Då kommer du på att du skulle jobba extra ikväll. Du harklar dig snabbt för att få bort whiskeyrösten, dock med misslyckat resultat. Du sätter på din charm och hoppas chefen är på gott humör.


Efter att du fått sparken från jobbet inser du att det enda som skulle ge dig lite glädje i livet just nu är din trogne vän televisionen. Med glatta steg springer du mot tv och slår på den. En sekund senare går strömmen. Du blir svinförbannad på Billinge el när du ser att grannen fönster lyser. Det är då du kommer på dina obetalda räkningar, varav en är från elbolaget.


Med uppgivet hopp går du och lägger dig igen, Imorgon är det ju ändå måndag och ett steg närmare nästa helg..

Av Alexander Sjöstrand - 13 juni 2010 11:37

Var ute på klubben igår. Det var roligt men dyrt. Först står du i en kö som är lika lång som Sverige själv. Sen kommer du fram till en underbetald bitter vakt som kräver ditt leg, trots att det är 18 års gräns och du själv är 27 år. Sedan har de har mage att ta inträde på 120 kr för att sedan kräva ytterliggare 20 kr i gaderoben! Till råga på allt så skriver de öppet i gaderoben att om det händer något med ens jacka så är det ditt eget fel?!?

Efter att ha gråtit en skvätt går du till baren och vill ha dig någon dricka som kostar 6 gånger mer än inköpspris.

Det är ju en genial affärside. Sälj något som folk vill ha och sälj det dyrt!


Var Wingman igår åt en polare och jag tror det lyckades, men inte säker. Om han fick hem henne så förtjänar jag årets wingmanpris. Wingman innebär att du hjälper en polare att få ragg. Om du själv skulle råka få polarens ragg att ragga på dig istället så måste du fly fältet, annars blir du en badman. Man kan också bli en goodman, men då hjälper du folk med räkningar ock sådant trams, i Sverige kallas det god man.


Tvättar min tvätt nu på morgonen och där jag bor bokar man tvättstugan via en tavla och en plupp. Där finns det stor risk för slagsmål för om du kommer in i tvättstugan under din tid och det är en annan där med tvätt, då blir det fight to the death! Människor kan skapa underbara saker och fylla världen med kärlek, men när dte kommer till att samsas om tvättertider så är vi värsta krigsförbrytarna någonsin.

"Jag ser att du tvättar på min tid...du måste dö..."

"kom bara.."

*Mortal kombat musik startar*


 

Den här maskinen startar världskrig. Visste du att Hitler hade bokat en tvätttid, men när han kom dit stod Polen där och så var det världskrig.

Av Alexander Sjöstrand - 13 juni 2010 02:06

Eftersom hans höghet är sur så är det väl dags att presentera plats nummer nio.


PLATS NIO


Den lilla sjöjungfrun

 

Sjöjungfrun och hennes fiskstjärtälskande prins. Observera att krabban ser hög ut.


Handling: En sjöjungfu vid namn Ariel, är sjukt besatt av allt som finns på land. Mitt i en storm blir hon kär i en prins. Hon blir så kär att hon går med på att offra sin röst till en häxa för att få ben. Med benen kan hon nu gå iland för att ragga upp sin prins. Sjöjunfruns pappa är kung i havet och fly förbannad på att hans dotter vill gå upp på land. Han är så arg att han skickar en krabba efter henne. Sjöjungfrun har en mängd vänner, bland annat en mås, som hjälper henne under äventyret. I slutet blir sjöjungrun av med benen men prinsen är kär i henne ändå, eftersom han tycker om fiskar.


Alx kommentar: Hon offrar sin röst för att få ben? För att sen gå iland för att ragga på en kille? Fatta va modig hon är! Tänk om prinsen redan hade tjej, då hade det varit pinsamt. Hur hade hon tänkt att gå tillväga när hon raggar upp honom? Inte precis som hon kan prata med prinsen. Bäst för henne att han(och hon) kan teckenspråk. Iaf, filmen är en vacker saga, om kärlek, förbannade föräldrar och roliga måsar. Se den.

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards