Direktlänk till inlägg 1 juni 2010

Fördelar med jycke

Av Alexander Sjöstrand - 1 juni 2010 08:43

Tidiga mornar är en dödssynd.  Är ju som sagt hundvakt nu åt föräldrarna som är ute och reser. När man har tre hundar att passa finns det en del saker man behöver tänka på. Men det finns också saker som är överflödiga. tillexempel:

  • Väckarklocka, du blir automatiskt väck 05,50 varje morgon. Hundarna är pigga som stryk. Det är klart att jag också skulle vara det om mitt toalettebesök berodde på någon annan.
  • Vänner, behöver du inte längre. Du har hundarna som aldrig är sura på dig, seriöst, hur många hundar har du sett som säger "nä, idag känner jag inte för att leka eller gå i skogen, men tack ändå". Kommer aldrig att hända.
  • Tjuvlarm, Varje människa eller djur som kommer en nanomillimeter in på tomten blir genast ett lätt byte för hunden. Tjuv no more.
  • Luftfuktare, det fixar hunden automatiskt när den andas. Hunden andas som en ånglokomotiv med munnen och fuktar ner luften i hemmet helt utan el. Kan det bli mer miljövänligare?
  • Spargris, behöver du inte heller eftersom alla dina pengar går till hundmat.
  • dammsugare, du kan köpa en men du kommer ge upp inom kort för det går helt enkelt inte att få rent när man har hund.
  • Bil, behöver du inte eftersom vart du än går så hänger hunden med, sparar du bensinpengar.

  

Se så glada dom är. Riktigt hoppar av glädje!

 
 
Ingen bild

urbgu

1 juni 2010 11:09

Har du prövat att cykla med hundarna? Bra träning på att ligga i en klunga. Dessutom får du ju lite draghjälp av vovvarna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexander Sjöstrand - 17 februari 2014 15:46

Nu är det bara en vecka kvar på både semester och OS(   ). Dock har vi mycket roligt att se fram mot nu under veckan och självklar skall vi sända detta. Nu i helgen så var det dåligt med LIve men eftersom Ullareds bredband är byggt på djurhud var säd...

Av Alexander Sjöstrand - 11 februari 2014 20:18

Vilken OS-dag det har varit. Fullt med fantastiska svenska insatser. Curling, hockey, och framför allt skidor. Vilken galen final vi fick se idag. Det firades såklart. Dock har jag väldigt svårt för korkarna.    Imorgon är det äntligen dags! H...

Av Alexander Sjöstrand - 9 februari 2014 16:50

Såhär såg det ut när vi firade silver i helgen. kallas silver var dessutom i vår direktsändning! Tittar du nästa gång vi sänder?   kallas Silver firas med Fransk silverbrutt     Hellners silver firas tidigt en söndag   Tyvärr har ...

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards