Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Dagens tips!

Av Alexander Sjöstrand - 14 juni 2010 23:30

Sitter du och funderar på hur du skall sluta ha tråkigt. Har du ångest för att du inte vet vad du ska göra idag?


Alx tipsar: 5 Saker att göra när du ha tråkigt


1, Skräm en främling


Inget livar upp stämningen som när du hoppar fram från en mörk gränd och skriker det högsta skrik du kan åt Wilma 87 år. Om hon klarar sig undan hjärtinfarkt så kommer hon garanterat undra va i helvete du sysslar med. Dra då en nödlögn att det är skräm en främling dagen idag och uppmana att hon gör detsamma. Skulle hon få en hjärtinfarkt så hävdar du samma sak för polisen. De vet ju vad du pratar om. Poliser skrämmer främlingar varje dag.


2, Fäll ett träd


Vill du sluta vara en pojke och bli en karl? Inget slår den känsla av manlighet som när du fäller en tall till marken. Du markerar för skogen att det är du som bestämmer och att inget träd någonsin skall få styra över dig. Att fälla ett träd tar en bra stund med yxa, ett enkelt sätt att döda tid(och träd).


3, Spela blind


Fördelar med den här hobbyn är att den är billig. Allt du behöver är en pinne och ett par solglasögon. Sen går du bara och hackar i marken med pinnen vart du än går. Du kommer garanterat få hjälp med allt! Allt från disk till inhandla varor. Var försiktig bara så du inte blir upptäckt, Så undvik att kolla på byst eller rumpor etc. Du kommer ha hundratals nya vänner på bara några timmar. Har du tur kanske en av dessa är din nya partner?


4, Var en besserwiers(eller hur det nu stavas)


Inget är så irriterande som en person som tror han kan allt. Försök delta i diskussioner som folk har och spela ut alla ljugkort du kan. Hitta på saker och poängtera hur duktig du är som kan allt. I slutet av varje mening skall du härleda dina argument mot dina egna påhittade fakta. exempelvis "Bergsjätter härstammar faktiskt från smygehuk, det har jag skrivit en avhandling om." Har du för många vänner är detta ett perfekt sätt att minska antalet vänner på kort tid.


5, Starta en blogg


När du skriver blogg kommer tiden att rinna iväg på att skriva långa och vädelösa inlägg som i slutändan inte läses av någon förutom dig själv.
Du kommer att få prestationsångest och dåligt samvete för att du inte lever upp till de förväntningar som ställs på dig. Om du mot all förmodan, skulle lyckas bli riktigt stor inom bloggvärlden, kommer det inte dröja länge innan den blogg hackas och snor dina pengar eller att någon lägger upp manipulerade nakenbilder på dig med Brad Pitt.  


Pröva något av tipsen och se hur tiden rinner iväg!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Alexander Sjöstrand - 17 februari 2014 15:46

Nu är det bara en vecka kvar på både semester och OS(   ). Dock har vi mycket roligt att se fram mot nu under veckan och självklar skall vi sända detta. Nu i helgen så var det dåligt med LIve men eftersom Ullareds bredband är byggt på djurhud var säd...

Av Alexander Sjöstrand - 11 februari 2014 20:18

Vilken OS-dag det har varit. Fullt med fantastiska svenska insatser. Curling, hockey, och framför allt skidor. Vilken galen final vi fick se idag. Det firades såklart. Dock har jag väldigt svårt för korkarna.    Imorgon är det äntligen dags! H...

Av Alexander Sjöstrand - 9 februari 2014 16:50

Såhär såg det ut när vi firade silver i helgen. kallas silver var dessutom i vår direktsändning! Tittar du nästa gång vi sänder?   kallas Silver firas med Fransk silverbrutt     Hellners silver firas tidigt en söndag   Tyvärr har ...

Presentation


Alx är en helt vanlig kille med vardagliga problem. Följ hans...eskapader!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill du ser mer i Alx Blogg?
 Mer inlägg!
 Naket!
 Tuborg!
 Vad hände med podcasten?

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Facebook


Ovido - Quiz & Flashcards